úterý 3. září 2013

Ohlédnutí za srpnem

Srpen už skončil a někteří z vás už opět zasedli do školních lavic. Já naštěstí ještě ne, škola mi začíná až 16. září, tak mám ještě skoro dva týdny prázdnin.
A co jsem během srpna dělala? Prvních pár srpnových dní jsem byla ještě na dovolené v Chorvatsku, vracely jsme se až 4. srpna. Potom jsem srpen trávila doma a sem tam jsem do toho měla nějaké zpestření. Například jsem na pár dní jela k babičce, potom naši jeli na dovolenou, tak u mě na několik dní byla kamarádka, měla jsem zápis do školy a do toho sem tam nějaká akce a dámská jízda. A poslední srpnový den jsem se s kamarádkou stěhovala na byt do Brna. Už jsme skoro zabydlené a myslím si, že to bude fajn. 

CO JSEM V SRPNU VIDĚLA?
V srpnu stejně jako v červenci u mě dominoval seriál Gilmorova děvčata, ze kterého jsem viděla celkem 59 epizod. U Gilmorek už se blížím pomalu ke konci, zbývá mi posledních 9 epizod.
Dále jsem se dívala na Switched at Birth, kde jsem viděla 6 epizod a na Pretty Little Liars, kde jsem viděla 5 epizod. Oba seriály teď mají pauzu, dokud nebudou natočené další díly. 
A poslední seriál, který jsem sledovala, je The Fosters, který je teď taky pozastaven a v srpnu jsem se podívala na zatím poslední 2 epizody.
Během srpna jsem viděla celkem 72 epizod ze 4 různých seriálů. Počítám s tím, že září už tak nabyté nebude. Jen co začne škola, tak nebudu mít čas.

CO JSEM V SRPNU PŘEČETLA?
V srpnu jsem přečetla stejně jako předchozí dva měsíce 7 knih. Byly to tyto knihy:
Kerstin Gier - Rudá jako rubín
Kerstin Gier - Modrá jako safír
Michael Grant - BZRK
Lenka Lanczová - Pošeptej po větru
Sara Shepard - Roztomilá malá tajemství
Kateřina Petrusová - Nebezpečná láska
Jamie McGuire - Krásná katastrofa

CO JSEM SI V SRPNU KOUPILA?
V srpnu jsem dělala jen jeden nákup knih a tím je objednávka z bux.cz, ze které jsou všechny 4 knihy
Julie Kagawa - Železný král
Julie Kagawa - Železná dcera
Sara Shepard - Roztomilé malé lhářky: VRAŽEDNÉ
Kateřina Petrusová - Nebezpečná láska

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...