sobota 24. srpna 2013

On My Wishlist (11)


On My Wishlist je sobotní meme, které se pořádá na Book Chick City. Cílem tohoto meme je vybrat si knížku, kterou si chceme koupit. Je jedno jestli je starší, nová nebo ještě nevyšla. A napsat důvod, proč ji chceme mít doma.


Název: Indigové kouzlo
Autor: Richelle Mead
Série: Pokrevní pouta
Díl: třetí
Nakladatelství: Domino
Vyjde: 4. září 2013
Anotace: Mladá alchymistka Sydney chrání královninu sestru Jill před zabijáky a spolu s ostatními přáteli v utajení studuje na elitní škole v Palm Springs.

Není to ale zdaleka vše, čím se její mysl zaobírá: nedokáže v sobě potlačit city k Adrianovi. Ví sice, že je naprosto nepřípustné, aby jakožto člověk chodila s vampýrem, ale copak si může v něčem takovém poručit?
Zároveň Sydney pátrá po zběhlém alchymistovi Marcusi Finchovi, který zřejmě střeží veliké tajemství indigového kouzla. A možná má i informace o tom, že alchymisté Sydney celý život lhali a jen ji využívali... (Goodreads)

Na Indigové kouzlo se těším už od Vánoc, tedy od doby, kdy jsem dočetla Zlatou lilii. Takže tato kniha určitě nesmí chybět jak v mém wishlistu, tak v knihovničce. A jak se blíží datum vydání, tak téměř odpočítávám dny a škrtám je v kalendáři. 

4 komentáře:

  1. Jo jo to bych si taky chtěla přečíst :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som ju čítala v angličtine, je úžasná, najlepšia zo spin-offu zatiaľ 8) plná romantického Adriana 8P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééj, Adrian :) Tak to se teď těším ještě víc :D Každopádně celou sérii fakt můžu :D

      Vymazat
  3. Ja si zatiaľ musím dokúpiť celú sériu VA a až potom môžem pokukovať po spin-offe :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...