sobota 25. května 2013

On My Wishlist (8)


On My Wishlist je sobotní meme, které se pořádá na Book Chick City. Cílem tohoto meme je vybrat si knížku, kterou si chceme koupit. Je jedno jestli je starší, nová nebo ještě nevyšla. A napsat důvod, proč ji chceme mít doma.

Název: Rekviem
Autor: Lauren Oliver
Série: Delirium
Díl: třetí
Nakladatelství: CooBoo
Vyjde: 10. června 2013
Anotace: Lena je v srdci revoluce. Bojuje proti společnosti, která prohlásila lásku za nemoc. Ale Divočina dávno není tím bezpečným přístavem, co bývala, protože vláda se rozhodla rebely zlikvidovat. K tomu má Lena hlavu a srdce vzhůru nohama, protože se vrátil někdo, o kom si myslela, že jej navždy ztratila…

Rekviem vypráví střídavě Lena a její nejlepší kamarádka Hana. Dívky, které žijí v zásadě vedle sebe, ale dělí je celý podivný svět. Najdou k sobě zase cestu? Jak skončí příběh o lásce, co je zakázaná tím nejhorším možným způsobem? (Goodreads)

Na Rekviem už se hrozně těším! Sérii Delirium jsem si oblíbila a jsem zvědavá, jak to celé nakonec dopadne. A vzhledem k tomu, že předchozí dva díly mám doma, tak si pořídím i ten závěrečný.  

2 komentáře:

  1. Na Delirium sa nejako neviem prinútiť 8D raz si to určo prečítam 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On má první díl hodně pomalý rozjezd... Asi do půlky knížky jsem si říkala, že to není nic extra, jen takový průměr... ale pak mě to opravdu dostalo. A nakonec jsem Deliriu dala 5 hvězdiček :) Určitě to zkus ještě jednou :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...