sobota 11. května 2013

On My Wishlist (7)



On My Wishlist je sobotní meme, které se pořádá na Book Chick City. Cílem tohoto meme je vybrat si knížku, kterou si chceme koupit. Je jedno jestli je starší, nová nebo ještě nevyšla. A napsat důvod, proč ji chceme mít doma.


Název: Lola a kluk od vedle
Autor: StephaniePerkins
Nakladatelství: CooBoo
Anotace: Začínající návrhářka Lola Nolanová nevěří na módu… věří v kostýmy. Čím výraznější outfit, čím třpytivější, čím zábavnější, čím divočejší – tím líp. Ale Lola je přes neskutečné modely také hodnou dcerou a kamarádkou s velkými plány do budoucna. Všechno je perfektní (včetně jejího sexy přítele rockera), dokud se do sousedství nevrátí obávaná dvojčata Bellova. Calliope a Cricket. Hlavně Cricket, nadaný vynálezce, který zrovna vystoupil ze stínu vlastní slavné sestry. Cricket, který by se moc rád vrátil do Lolina života. Lola teď dumá, jak se poprat s city ke klukovi od vedle… a vypadá to na dlouho! (Goodreads


Lola a kluk od vedle je kniha, která sice ještě nevyšla (vyjde 20.5.) , ale určitě si ji v blízké době koupím. Polibek pro Annu jsem si užila od začátku do konce, tak jsem zvědavá na další autorčino dílo :) Navíc, jak lépe začít prázdniny než oddechovou knihou? 

3 komentáře:

  1. Annu som ešte nečítala, tak neviem či mi autorka sadne, ale chystám sa na to 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ji přečti :) Mě se Anna četla skvěle...

      Vymazat
  2. Ahoj, dřívě na tvém starém blogu jsme byli affs, já mám teď také "nový" blog, nechceš zase spřátelit?? :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...