pátek 17. května 2013

Knižní přírůstky (7)


Knižní přírůstky je projekt, který pořádá Cathy a jeho cílem je vyfotit nejnovější knižní přírůstky co máme doma. A je jedno jestli jsme je koupili, vyhráli nebo dostali.


Název: Lola a kluk od vedle
Autor: Stephanie Perkins
Nakladatelství: CooBoo
Vyšlo: 20.5. 2013 (od 15. 5. na e-shopu)
Anotace: Začínající návrhářka Lola Nolanová nevěří na módu… věří v kostýmy. Čím výraznější outfit, čím třpytivější, čím zábavnější, čím divočejší – tím líp. Ale Lola je přes neskutečné modely také hodnou dcerou a kamarádkou s velkými plány do budoucna. Všechno je perfektní (včetně jejího sexy přítele rockera), dokud se do sousedství nevrátí obávaná dvojčata Bellova. Calliope a Cricket. Hlavně Cricket, nadaný vynálezce, který zrovna vystoupil ze stínu vlastní slavné sestry. Cricket, který by se moc rád vrátil do Lolina života. Lola teď dumá, jak se poprat s city ke klukovi od vedle… a vypadá to na dlouho!

Na knihu Lola a kluk od vedle jsem se tak hrozně těšila! Nejradši bych se vykašlala na
svaťák a pustila se do čtení.... Ale to nejde, musí na mě počkat v knihovničce dokud nebude po maturitě. 
Každopádně, to že dneska přišla na poštu byla sladká tečka na mém už tak úspěšném dni. Dneska jsem totiž   obhájila maturitní práci na 1 :) Už mi zbývají jen ty ústní, který nějak musím zmáknout. A pak se konečně můžu pustit do čtení, i když po maturitě se musím učit ještě na přijímačky.


A takto vypadá Polibek pro Annu vedle Loly a kluka od vedle. A i když obálka Polibku pro Annu je mnohem hezčí, tak vedle sebe knihy vypadají moc pěkně. 

2 komentáře:

  1. Jsi prostě nejlepší!!! :) btw: tahle kniha zní jako nehoráznej brak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepomlouvej mi Lolu! :D Už jen proto, že je od Stephanie Perkins :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...