sobota 13. dubna 2013

On My Wishlist (6)



On My Wishlist je sobotní meme, které se pořádá na Book Chick City. Cílem tohoto meme je vybrat si knížku, kterou si chceme koupit. Je jedno jestli je starší, nová nebo ještě nevyšla. A napsat důvod, proč ji chceme mít doma.

Název: Roztomilé malé lhářky: Hříšné
Autor: Sara Shepard
Série: Roztomilé malé lhářky
Díl: pátý
Nakladatelství: BB/Art
Anotace:Představte si, mít tu moc a vědět, co si lidé kolem skutečně myslí. Co o vás soudí ředitel školy, když po přijímacím pohovoru oznámí, že jste si nevedla špatně? Jak se protihráči ve smíšené čtyřhře líbí váš zadeček v tenisové sukýnce Lacoste? Je kamarádka opravdu naštvaná, že oslavíte příchod nového roku raději s krásným klukem, než s ní? 
Lidská mysl je ovšem nepřístupnější než Pentagon. Přesto lze občas z grimas a pohledů odečíst, co se v ní odehrává. Smutné je, že většina takových náznaků zůstává bez povšimnutí. I jeden krasavec z dobré rosewoodské rodiny zřejmě dával znát, jaký hanebný plán se mu rodí v hlavě. Ale nikdo v jeho okolí tehdy bohužel nepozvedl obočí. 
Snad by se tak bývalo mohlo podařit odvrátit hrozný osud, a jedna krásná dívka by unikla smrti. Kdo ví? (Zdroj, Goodreads)

Tuto sérii mám ráda. Je to takové oddechové a přitom zábavné čtení. Po dalším díle se v knihkupectví určitě podívám. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...