pátek 19. dubna 2013

Knižní přírůstky (5)


Knižní přírůstky je projekt, který pořádá Cathy a jeho cílem je vyfotit nejnovější knižní přírůstky co máme doma. A je jedno jestli jsme je koupili, vyhráli nebo dostali.
Mám dojem, že posledních 14 dní přidávám články jenom ke Knižním přírůstkům. Ne, že bych si stěžovala, ale nějak mi to ztěžuje odhodlání učit se na maturitu :D

Název: Bezpečný přístav
Autor: Nicholas Sparks
Nakladatelství: Ikar
Vyšlo: v červenci 2012
Anotace: Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? Román Nicholase Sparkse, jednoho z nejúspěšnějších amerických spisovatelů současnosti, ukazuje, že v nejtěžších chvílích dokáže člověka zachránit jenom láska.


Bezpečný přístav jsem dostala od kamarádek k narozeninám. Na knížku jsem opravdu zvědavá. Od Sparkse jsem zatím nic nečetla, i když jsem už dávno chtěla. Ale zatím jsem se k žádné jeho knize nedostala. Ale filmy, které jsou natočené podle jeho knih mám opravdu ráda. Tak jsem zvědavá jak se mi bude líbit jeho styl psaní. Obsah Bezpečného přístavu vypadá zajímavě, stejně tak trailer chystaného filmu, natočeného podle této knihy. 

2 komentáře:

  1. Tenhle přebal je fakt krásný..oproti tomu s kolem se to nedá ani srovnat..

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...