sobota 2. února 2013

On My Wishlist (2)



On My Wishlist je sobotní meme, které se pořádá na Book Chick City. Cílem tohoto meme je vybrat si knížku, kterou si chceme koupit. Je jedno jestli je starší, nová nebo ještě nevyšla. A napsat důvod, proč ji chceme mít doma.


Název: Název: Dvojí spravedlnost
Autor: Patricia Briggs 
Série: Alpha a Omega
Díl: 3
Nakladatelství: FANTOM Print
Anotace: Poté, co vlkodlaci vystoupili na veřejnost, si nemohou dovolit špatnou publicitu. Přestupky, které by se v minulosti daly přehlédnout, musí být nyní tvrdě potrestány. Jenže napětí ze špinavé práce, kterou Charles pro otce odvádí, si na něm vybírá krutou daň. Hrozí, že z kata se stane oběť…
Takže když FBI požádá smečku o pomoc s případem sériového vraha, jsou Charles a Anna posláni do Bostonu, v naději, že Charlese změna práce zklidní.
Oba brzy zjistí, že nejen poslední oběti byli vlkodlaci. Někdo si bere na mušku jejich druh. A Anna s Charlesem ze sebe udělali cíl…

Ještě jsem sice nepřečetla druhý díl ze série Alpha a Omega, ale už pokukuju po třetím díle. Druhý mám od Vánoc doma a zatím jsem na něho nenašla, ráda bych to co nejdřív napravila a potom si rovnou přečetla díl třetí. Navíc věřím v kvalitu knih od Patricie Briggs. Její knihy patří mezi ty opravdu dobré. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...