pátek 21. března 2014

Knižní přírůstky (14)

Knižní přírůstky je projekt, který pořádá Cathy a jeho cílem je vyfotit nejnovější knižní přírůstky co máme doma. A je jedno jestli jsme je koupili, vyhráli nebo dostali.
 Moje nejnovější knižní přírůstky z minulého týdne.


Autor: Kateřina Petrusová
Název: Zakázaná přitažlivost
Série: Bavettovi
Díl: třetí
Nakladatelství: Fragment
Vyšlo: 5.3. 2014
Anotace: Senátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout: buď se vrátí domů nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec.
Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost? (Goodreads)



Autor: Colleen Hoover
Název: Bez naděje
Série: Bez naděje (Hopeless)
Díl: první
Nakladatelství: Yoli
Vyšlo: únor 2014
Anotace: Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly. Holder ji uchvátí i vyděsí už během prvního setkání, ale hlavně ji dokáže probrat z citové otupělosti, kterou už začala považovat za součást své povahy. A vyvolat v ní vzpomínky na minulost… vzpomínky tak bolestné, že by si přála nechat je dál hluboko pohřbené. (Goodreads
 
Obě dvě knížky jsem si objednala z bux.cz. A na obě dvě se strašně těším. Zakázanou přitažlivost začnu číst snad už dnes večer, jenom co dočtu Hrej hráčem.

7 komentářů:

  1. Zakázanou přitažlivost jsem četla a je to skvělá kniha!! :) Na Bez naděje se chystám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zakázanou přitažlivost jsem začala číst včera a teĎ jsem někde za půlkou... je to vážně skvělý čtení :)

      Vymazat
  2. Bez naděje mám doma a na knihu se chystám. :) Zakázanou přitažlivost bych si moc ráda přečetla, ale až po přečtení druhého dílu - Nepřítel mého nepřítele. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Bez naděje e v nejbližší době taky chystám :)
      Knihy Nepřítel mého nepřítele a vlastně i Zakázanou přitažlivost můžu jenom doporučit... Katka Petrusová píše vážně skvěle :)

      Vymazat
  3. Bez nadeje mám doma v sk, ale ešte som to nečítala, celkom sa na to teším 8)

    OdpovědětVymazat
  4. Nečítala, ale v tomto prípade nič pre mňa, no tebe sa hádam budú páčiť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na knížku Bez naděje se chystám co nejdřív, protože spoustu lidí si ji moc chválí, takže od ní očekávám docela hodně :) A Zakázanou přitažlivost si chci přečíst už hodně dlouho, ale nějak na ni nebyl čas, snad to v nejbližší době napravím :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...