neděle 11. srpna 2013

Měsíční párování - srpen 2013


Měsíční párování je projekt, který pořádá Vendea.
Princip je takový, že napíšeme seznam 10 knih, ze kterých nám přidělený parťák 1 knihu vybere a tu bychom měli během měsíce přečíst. 
Více o projektu najdete zde.

Ještě předtím než zveřejním vybrané knihy na srpen, ráda bych shrnula minulý měsíc. V červenci jsem měla přidělenou knihu BZRK od Michaela Granta. Knihu jsem přečetla, sice jsem ji dočetla až tento týden, ale snad se mi může započítat jako splněná, protože jsem víc jak polovinu přečetla v červenci. Jenže pak jsem jela k moři a nechtěla se mi sebou brát, když už jsem byla za půlkou a je docela velká. Každopádně BZRK jsem dočetla a recenzi snad napíšu co nejdříve.

V srpnu je moje parťačka E_V_E, která mi vybrala knihu Inkarceron od Catherine Fisher. Doufám, že se k ní brzo dostanu a budu ji moct zařadit mezi přečtené.


Já jsem E_V_E vybrala knihu Jednou nohou v hrobě od Jeaniene Frost. Dívala jsem se, že E_V_E je poněkud pilnější než já a knihu už má přečtenou. Měla bych na sobě zapracovat :D

2 komentáře:

  1. Inkarceron jsem četla a byla to super knížka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se mi bude líbit :) Já jsem ho před časem jen rozečetla, ale nestihla jsem ho dočíst a musela jsem knihu vrátit do knihovny... takže netuším, co všechno mi kniha může nabídnout :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...