sobota 20. července 2013

Knižní přírůstky (10)

Knižní přírůstky je projekt, který pořádá Cathy a jeho cílem je vyfotit nejnovější knižní přírůstky co máme doma. A je jedno jestli jsme je koupili, vyhráli nebo dostali.



Autor: Meg Cabot
Název: Velikost XL: Kila navíc přibývají
Série: Heather Wells
Díl: druhý
Nakladatelství: BB/Art
Vyšlo: únor 2008
Anotace: Je první den jarního semestru na New York College a zástupkyni vedoucího koleje Heather Wellsové dělají starosti horší věci než jenom neshody mezi spolubydlícími na koleji: Jedna z roztleskávaček univerzitního týmu totiž v menze ztratila hlavu - a to doslova - a zbytek těla zatím nikdo nenašel. Podezření z vraždy padá na veškeré osazenstvo koleje, takže není moc pravděpodobné, že by kohokoli ze studentů či zaměstnanců univerzity, čekal zvlášť příjemný semestr. Heather má na krku bezhlavou roztleskávačku a demoralizované studenty. (Goodreads)


Autor: Lauren Oliver
Název: Chvíle před koncem
Nakladatelství: CooBoo
Vyšlo: listopad 2011
Anotace: Co kdyby vám zbýval jen jeden den života? Co byste dělali? Koho byste políbili? A jak daleko byste zašli, abyste si svůj život zachránili?
Samantha Kingstonová má všechno: kluka, o kterého by stála snad každá, tři úžasné nejlepší kamarádky a prostě všechno nej na střední škole Thomase Jeffersona – od nejlepšího stolu v jídelně až po nejlepší parkovací místo. Pátek 12. února by měl být jen další z řady dnů jejího perfektního života.
Místo toho se ukáže, že je to den poslední... (Goodreads


Velikost XL jsem si koupila od Cathy z Mezi nebem a peklem. Knihu mi dovezla ve středu, když u mě byla na pokecu. Velikost XL jsem už před pár lety četla a knížka se mi líbila. Tuto sérii jsem si začala pořizovat proto, že mám Meg Cabot moc ráda, ale chyběly mi její knihy doma. 
Chvíle před koncem mi přišla včera dopoledne. Knížku jsem si objednala v rámci akce na albatrosmedia. Na přečtení se moc těším. Chvíli před koncem si totiž chci přečíst už asi rok a zatím jsem se k tomu nedostala. Navíc série Delirium od Lauren Oliver mě nadchla. A co víc Chvíle před koncem není sériovka! 

5 komentářů:

  1. Chvile pred koncem by som si rada prečítala a hlavne mala doma, síce mám v PC, ale tá modrá na obálke vyzerá strašne super 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Chvíle před koncem je úžasná knížka .. četla jsem z knihovny, takže knížku doma nemám což mě moc mrzí, protože obálka je moc hezká :D

    OdpovědětVymazat
  3. Chvíle před koncem jsem četla, a kniha se mi líbila moc :))

    OdpovědětVymazat
  4. Chvili před koncem bych si chtěla pořídit. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jak tak čtu ty komentáře, tak si říkám, jak jsem ráda, že jsem si knihu koupila :) Ta obálka se mi taky moc líbí. Je opravdu povedená :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...