pondělí 15. dubna 2013

Knižní přírůstky (4)


Knižní přírůstky je projekt, který pořádá Cathy a jeho cílem je vyfotit nejnovější knižní přírůstky co máme doma. A je jedno jestli jsme je koupili, vyhráli nebo dostali.

Poslední článek do této rubriky byl před pár dny a dnes je tu znovu. Tyto dvě knihy jsem dostala k dnešním  devatenáctým narozeninám od svého bratra a mám z nich ohromnou radost :) 

Název: BZRK
Autor: Michael Grant
Nakladatelství: CooBoo
Vyšlo: 21. 1. 2013
Anotace: Nano. Svět uvnitř lidského těla, svět v mase, svět mezi nervovými zakončeními. A v něm se odehrává bitva mezi těmi, kdo chtějí ovládnout lidskou mysl, a těmi, kdo jim v tom chtějí zabránit. Mezi nimi jsou i Noah a Sadie, jejichž blízké zničil boj o moc, který vedou bratři Armstrongovi, podivná Dvojčata, která touží ovládnout svět a vytvořit utopickou společnost bez konfliktů a válek, bez hladu a strádání. Jenže jak vést válku v nanosvětě, kde stačí šikovně „předrátovat“ pár nervových spojení a z člověka je rázem jen loutka? Strhující thriller, který balancuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. (Goodreads

BZRK je prostě nádherná kniha s krásným obalem a kvalitní vazbou. Jsem z ní nadšená a nemůžu se dočkat, až ji začnu číst. Anotace vypadá skvěle a jsem na ni moc zvědavá. Bohužel se k´ní dostanu asi až po maturitě. Ale bude to  určitě jedna z mých maturitních motivací. 

Název: Hvězdy nám nepřály
Autor: John Green
Nakladatelství: Knižní Klub
Vyšlo: březen 2013
Anotace:Zajímavá a citlivá knížka o šestnáctileté Hazel, která trpí rakovinou a sblíží se s Augustem, jemuž se údajně podařilo tuto nemoc překonat. Ti dva mladí lidé se výborně doplňují, a navíc je spojuje originální pohled na život i na chorobu, která je postihla. „Nejvtipnější smutný příběh“ je napsán s mimořádným smyslem pro humor a sarkasmus a díky autorovu vyprávěčskému talentu vyznívá velmi působivě. (Goodreads)

Na knihu Hvězdy nám nepřály jsem hrozně zvědavá a těším se na ni. Bude to pořádná dávka emocí, ale to já mám na knihách ráda. V knížce byla vložená i záložka Hvězdy nám nepřály, tak doufám, že ji hned neztratím :D



3 komentáře:

  1. Právě tyhle dvě si chystám koupit co nejdříve :)) Krásné jsou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se zase chystám co nejdřív si je přečíst :)ještě pořád jsem se k tomu nedostala...

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...