sobota 30. března 2013

On My Wishlist (5)



On My Wishlist je sobotní meme, které se pořádá na Book Chick City. Cílem tohoto meme je vybrat si knížku, kterou si chceme koupit. Je jedno jestli je starší, nová nebo ještě nevyšla. A napsat důvod, proč ji chceme mít doma.

Název: BZRK
Autor: Michael Grant 
Série: BZRK
Díl: první
Nakladatelství: CooBoo
Anotace: Nano. Svět uvnitř lidského těla, svět v mase, svět mezi nervovými zakončeními. A v něm se odehrává bitva mezi těmi, kdo chtějí ovládnout lidskou mysl, a těmi, kdo jim v tom chtějí zabránit. Mezi nimi jsou i Noah a Sadie, jejichž blízké zničil boj o moc, který vedou bratři Armstrongovi, podivná Dvojčata, která touží ovládnout svět a vytvořit utopickou společnost bez konfliktů a válek, bez hladu a strádání. Jenže jak vést válku v nanosvětě, kde stačí šikovně „předrátovat“ pár nervových spojení a z člověka je rázem jen loutka? Strhující thriller, který balancuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. (Goodreads

Po této knížce už nějakou dobu pokukuji a říkám si, jestli si ji nemám pořídit domů. Ještě jsem ji nečetla, ale líbí se mi originální námět, který si zaslouží místo v mé knihovničce. Obálka navíc taky vypadá moc dobře. Jednoduše, ale hezky.

1 komentář:

  1. Presne toto isté si aj ja hovorím: obálka je taká jednoducho pekná a knižku by som si rada kúpila :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...