sobota 23. února 2013

On My Wishlist (4)



On My Wishlist je sobotní meme, které se pořádá na Book Chick City. Cílem tohoto meme je vybrat si knížku, kterou si chceme koupit. Je jedno jestli je starší, nová nebo ještě nevyšla. A napsat důvod, proč ji chceme mít doma.


Název: Hvězdy nám nepřály
Autor: John Green
Nakladatelství: Knižní klub
Anotace: Zajímavá a citlivá knížka o šestnáctileté Hazel, která trpí rakovinou a sblíží se s Augustem, jemuž se údajně podařilo tuto nemoc překonat. Ti dva mladí lidé se výborně doplňují, a navíc je spojuje originální pohled na život i na chorobu, která je postihla. „Nejvtipnější smutný příběh“ je napsán s mimořádným smyslem pro humor a sarkasmus a díky autorovu vyprávěčskému talentu vyznívá velmi působivě.
(Goodreads)

Hvězdy nám nepřály prostě musím mít doma. Je to knížka plná emocí, tak jak to mám ráda a dávám za to vždy velké plus. Navíc jsem zatím četla jen samé pochvalné recenze.
Takže mi zbývá jen koupit knížku, zásobu kapesníčků a pustit se do čtení. 

4 komentáře:

  1. Tiež som čítala jedine chválu 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad to bude stát opravdu za to. Hrozně už se na knížku těším :)

      Vymazat
  2. Tuhle knížku bych si taky chtěla přečíst - stejně jako ty mám ráda knížky, které jsou plné emocí, navíc tahle je prý napsaná humornou formou, takže co víc si přát? :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně vidím, že dopadnu tak, že budu mít červený oči, budu smrkat o sto šest a do toho se smát :D Musím to číst přes víkend a ne v týdnu, kdy jsem na intru :D Ještě ze mě bude mít spolubydlící psychickou újmu :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...