sobota 23. února 2013

Nakladatelský maraton (6) - Egmont


Nakladatelský maraton meme pořádané Verčou a jeho cílem je ve zvoleném pořadí vyfotit knížky z určitého nakladatelství, něco k nim napsat a článek zveřejnit. Jako šesté je na řadě nakladatelství Egmont.



Od nakladatelství Egmont mám celkem pět knih. Shodou okolností jsou všechny od Stephenie Meyer. Konkrétně od tohoto nakladatelství mám:

Stephenie Meyer - Stmívání - Goodreads
Stephenie Meyer - Nový měsíc - Goodreads
Stephenie Meyer - Zatmění - Goodreads
Stephenie Meyer - Rozbřesk - Goodreads
Stephenie Meyer - Krátký druhý život Bree Tannerové - Goodreads


Tuto sérii asi každý zná a nic moc k ní ani říkat nemusím. Už o ní bylo v posledních letech řečeno až příliš. Knihy to nejsou špatné, plus mají za to, že jsou jedny z prvních svého žánru co vyšly v češtině. Ale co mě vždycky na této sérii štvalo byly uječené a hysterické fanynky. Po tom se člověk tak akorát styděl říct, že má Stmívání rád. Co se mi líbí možná víc než celá Twilight sága je novela k Zatmění jménem Krátký druhý život Bree Tanner. Je to trochu jiné než Stmívání, ale určitě to od něho odbočilo tím správným směrem. 





5 komentářů:

  1. Všechny tyhle knížky mám taky. Ke Krátkému druhému životu Bree Tannerové - netroufám si říct, že by se mi líbil víc, než celá Twilight sága, ale je fakt, že to bylo něco trošku jiného, což jsem ocenila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Novela o Bree je skvelá, ja mám tiež rada twilight a fakt nemám rada tie vtípky "Still better then Twilight" ako sorry, mňa to priviedlo k upírom a stále si s radosťou knihy prečítam. Len tá medializácia tomu uškodila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje slova :) Beru to tak, že to byla kniha co mě přivedla ke spoustě dalších knih. A špatná série to není, ráda bych si dala re-reading, ale nevím kdy, když pořád vychází další a další knížky co si musím přečíst :D

      Vymazat
  3. Mám doma jen první díl..ale četla jsem samozřejmě všechny a ne jednou..naprosto souhlasím..špatné knihy to nejsou.. Koukám, že je máš úplně stejně odrbané jako já..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, je to paperback a ne zrovna moc kvalitní :D K tomu, když přičteš, že byly několikrát čtený, protože jsem je i někomu půjčovala, tak vypadají použitě :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...