sobota 26. ledna 2013

On My Wishlist (1)


On My Wishlist je sobotní meme, které se pořádá na Book Chick City. Cílem tohoto meme je vybrat si knížku, kterou si chceme koupit. Je jedno jestli je starší, nová nebo ještě nevyšla. A napsat důvod, proč ji chceme mít doma.

Název: Roztomilá malá tajemství
Autor: Sara Shepard
Série: Roztomilé malé lhářky 
Díl: 4.5
Nakladatelství: BB/art
Anotace: Vrah Alison DiLaurentisové je za mřížemi a s tajemnou A je také konec. Holky si mohou po dlouhé době vydechnout, protože netuší, že se chystám navázat, kde A skončila. Plán mám připravený. Co myslíte, na koho si posvítím ze všech nejdřív? Na Hannu, Emily, Arii a Spencer.
Vsadím se, že nebude dlouho trvat, než se děvčata zase do něčeho namočí – hlavně teď, když si myslí, že je A nehlídá. Uhodnete, do čeho se spadnou tentokrát? Nebojte se, já se pěkně přikrčím… a budu je pozorovat. S očima na stopkách přijdu na to, jaké mrchy v nich skutečně dřímou. Odhalím všechno, spolehněte se.


Roztomilá malá tajemství není další díl Roztomilých malých lhářek, ale měl by to být takový dodatek ke čtvrtému dílu. Na knížku jsem docela zvědavá. Anotace vypadá dobře a zajímá mě, jak se to bude vyvíjet. 


2 komentáře:

  1. Ja mám veľmi rada seriál, ale ku knihám som sa ešte nedostala. Neviem či vôbec plánujem, pretože už aj v seriáli je to nenormálne zamotané a ja som včera pri pozeraní najnovšieho dielu veľmi veľakrát nevedela, čo sa stalo predtým, že takto na to nadviazali, no bola som stratená proste 8D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...